TOP5: JANKMUZIEK

9 11 2007

Dit zijn de meest 5 slechte, doelloze, vervelende, misbruikte nummers van dit moment.

5. Tess met Thomas Berge – De stem van mijn hart
Ch!pz en Pokémon zijn allang verledentijd bij de kids, nu is het High School Musical. Het is weer typisch nederlands om een nummer te vertalen om een film te promoten, het nummer zelf is niet eens zo slecht maar het nederlandse maakt het juist erg. It’s all about the money en ja dat is nou eenmaal makkelijk te verdienen bij kinderen. Tess klikt verkouden op dit nummer maar laat wel horen dat ze kan zingen, de enige Junior Songfestival kandidaat waar we nog wat van horen.

Benieuwd naar nummer 4 t/m 1?
Klik op ‘Read More’!


4. Dries Roelvink – Doktersroman
De meest mediageile nederlander op dit moment en hij denkt zelf dat mensen hem ook nog leuk vinden. Door een aantal medelijdenacties en signeersessies kwam deze single nog op nummer 9. Maar als je Ahoy’ wil vol krijgen maar geen mens wil komen is het ook wel logisch dat je veel de media opzoekt, arme Dries.

3. Gebroeders Ko – (Zwaai maar) Dag Sinterklaasje
Met Sinterklaas is geld te verdienen, dat is algemeen bekend. De Gebroeders Ko brengen ook weer een single uit, al is deze een beetje misplaatst. Zo zingen ze “De Sint en de pieten gaan op wintersport, een pakjesavond komt er niet“. Heel erg slim van de Gebroeders Ko, kuch kuch.

2. Marian Zonder Roef – Hoe zou het nu zijn?
Wie X-Factor heeft gewonnen weet geen hond meer maar het optreden van Roef en Marian is helaas maar slecht uit het geheugen te wissen. Roef en Marian is verledentijd en Marian is solo gegaan en zingt de sterren van de hemel. Hopelijk neemt ze zichzelf niet al te serieus.

1. Huub – Nooit meer naar huis
Het meest populaireprogramma onder jongeren is De Gouden Kooi en daar is dan ook altijd geld mee te verdienen. Nu hebben bewoners Brian en Huub een eigen single uitgebracht. Het nummer van Huub heet Nooit meer naar huis. Het nummer is om te janken maar mede-bewoner Jaap is in de clip hilarisch. Helaas hoor je nog liever iemand doodgaan dan de stem van Huub.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: