OVERLEG BIJ SBS OM UITSLAGSHOW

11 11 2007

Kijkcijfers vallen tegen!

Volgens geruchten zijn ze bij SBS6 druk aan het bekijken wat ze moeten doen met het programma Sterren Dansen op het IJs. De show zelf op vrijdagavond scoort goed met cijfers rond het miljoen maar de problemen liggen bij het uitslag programma dat op zaterdag rond 21:30 word uitgezonden. Daar kijken tussen de 500 en 600 duizend mensen naar. Ongeveer de helft van de gewone show! Of SBS6 ook iets eraan gaat veranderen is nog niet bekend.

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

25 11 2007
poep

Fak iedereen

25 11 2007
Elly

Ik denk dat sbs 6 deze serrie al minder heeft ingezet de show is al begonnen met minder kandidaten en ze hebben nu geen staring couple om de begin dans te doen.
Ook de opmerking van Nance dat deze sterren weer door de show grote sterren zouden worden geeft aan hoe sbs zelf over de kandidaten denkt.
Ik vind dat niet terrecht, de show is weer even spannend maar zelfs de onderbreking voor domino day (ook al zo’n flop door de belspellethes en verschrikklijkke opnames) heeft er geen goed aan gedaan.

De skate off show zouden ze ook wel interressanter kunnen maken door wat extra leuke filmpjes backstages en optredens van de profs

28 11 2007
Sabrina

Hallow,

Misschien kunnen jullie beter bij de Skate-Off echt de mensen ook laten schaatsen en niet dat ze dat die vrijdag gedaan hebben. En ook backstages en of van proficionele schaatsers dat die wat doen. Maarja ik hoop dat jullie hier wat mee doen of aan hebben. Ik kijk in ieder geval of het nu de vrijdag of de zaterdag is met vol plezier naar SDOHI! Maarjah.. ik ben de grootste van van SYWAP & SDOHI, gelukkig ben ik er ook bij allebei naar toe geweest!!

28 11 2007
moon

Misschien is het een goed idee, om de sterren een klein stukje te laten schaatsen. Dit slaat echt nergens op. De sterren zitten op de bank,mogen een zin zeggen. De skaete of is al opgenomen, wat je ook duidelijk kan zien! Nee, jullie kunnen er een veel betere show van maken. Jammer hoor.

1 12 2007
ANOLA

HOI ALLEMAAL,
IK VIND DAT DE BACKSTAGE SHOW WEER WAT MEER “BACKSTAGE” MAG LATEN ZIEN.
IN HET EERSTE JAAR BIJVOORBEELD ZAG JE VAN DIE FILMPJES DAT DE SCHAATSERS ‘DE STERREN’ WAREN EN DE PARKEERPLAATSEN INPIKTEN OFZOO,
IK ZEG NIET DAT DAT NU WEER PRECIES HETZELFDE MOET WORDEN GEDAAN, MAAR EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN VIND IK GEWÉLDIG, EIGENLIJK LEUKER DAN DE HELE SHOW ZELF (a) DUS ASJEBLIEFT!! LAAT WAT BACKSTAGE SAPPIGE VERHALEN ZIEN,
GEEF ONS GEWOON WAT WE WILLEN, EN DE CIJFERS ZULLEN STIJGEN
MAAK VAN DE ZATERAG NET ZO’N FEEST ALS VAN DE VRIJDAG EN DE CIJFERS ZULLEN STIJGEN
LUISTER NAAR ONZE STEM EN DE CIJFERS ZULLEN STIJGEN!
MET VRIENDELIJKE GROETEN,
ANOLA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: