SINGE TOP 10 ( + videoclips)

16 11 2007

Vanaf nu kun je hier ook elke vrijdag de Single Top 10 lezen. De 10 bestverkochte singles van afgelopen week staan hier in.

10. Enrique Iglesias – Tired Of Being Sorry
Maandag 19 november geeft Enrique Iglesias een concert in Ahoy Rotterdam. Wees nou niet blij, want het is al uitverkocht! Tired Of Being Sorry stond vorige week op 11 en is dus 1 plaats gestegen.

Voor nummer 9 t/m 1 klik je op Read More!

9. Jeroen van der Boom – Jij bent zo
Niet alleen in Nederland is ‘Jij bent zo’ een hit ook in België. Het nummer staat daar namelijk op nummer 1, zelfs dé rage van dit moment Mega Mindy kan hem niet van nummer 1 krijgen.

8. René Froger – Doe Maar Gewoon
Vrijdag 14 en zaterdag 15 december staat René Froger in Ahoy, ja hij krijgt het wel vol hé Dries! Zijn single ‘Doe Maar Gewoon’ is deze week gestegen van 12 naar 8. Dit nummer heeft geen videoclip.

7. Andre Hazes & Andre Hazes Jr. – Bedankt Mijn Vriend
De kijkcijfers van het programma ‘In Duet met Andre’ vallen tegen maar de single doet het nog redelijk. Wat moeten we hier nou veder van zeggen? Ohja! Dit nummer heeft geen videoclip.

6. Mika – Big Girl (You Are Beautiful)
Het blijft Mika lukken hits te scoren, zijn vorige singles kwamen allebei in de top 5, lukt dat ook met deze single? Hij zit op de rand! Mika heeft voor het programma Ugly Betty een speciale versie gemaakt met de titel ‘Hey Betty’.

5. Samim – Heater
Wat moeten we hier over zeggen?

4. Blof – Alles is Liefde
Met dank aan de film ‘Alles is Liefde’ heeft Blof hun eerste solo nummer 1 hit gehaald! Net als de film is de single nog steeds een dikke hit!

3. Anouk – Good God
The bitch is back! Anouk is weer terug met een nieuwe single, haar sound is een beetje veranderd in een Amy Winehouse sound maar nogsteeds steelt Anouk de show! Het nummer is gestegen van 4 naar 3.

2. Maaike – Don’t Look For Me
Ondanks dat ‘So You Wannabe A Popstar’ als een ‘Idols’ kopie werd gezien scoort het wel. Winnares Maaike staat deze week voor de 3e week op nummer 2. 26 november komt de single van runner-up Tessa uit.

1. Jan Smit – Dan Volg je haar Benen
En dan verlies je je stem. Ja das kut, maar Jan Smit fans blijven hem supporten want de zanger staat nogsteeds op nummer 1. Zijn nieuwe album is wel een jaar uitgesteld!

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: