OPZOEK NAAR JORAN VAN DER SLOOT

4 02 2008

De politie heeft maandag een huiszoeking gedaan op twee adressen in Arnhem. Het gaat om de woningen van Joran van der Sloot en zijn oma.

Dat gebeurde op verzoek van het Openbaar Ministerie op Aruba. De huiszoekingen volgen op de bekentenis die Joran van der Sloot deed in het programma van Peter R. de Vries, dat zondagavond is uitgezonden.

Justitie wilde hem eigenlijk al aanhouden, maar de rechter-commissaris op Aruba wees een verzoek daartoe maandag af. Waar in de twee Arnhemse huizen precies naar is gezocht en wat dit heeft opgeleverd, is onbekend.

Volgens geruchten zit Joran in Drachten.

met dank aan Omroep Gelderland

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

4 02 2008
dIRK

Deze jonge man mag niet meer vrij rondlopen.Vast zetten en nooit meer los laten.
Maar ja, straks komt het zo dat deze sukkel niet toerekeningsvatbaar verklaard word en dan krijgt hij weer een lichtere straf. Of, er word onderzoek gedaan naar het onderzoek van Peter R. en dat is er weer iets niet volgens regels gegaan en dan lach J. in zijn vuistje. Regering, neem eens betreft de rechtsgang een voorbeeld aan de VS, dan word het leven in Nederland een stuk leuker en veiliger. Er lopen zo langzamerhand teveel gekken los. Word de één zijn keel niet doorgesneden dan steekt er wel weer een pubber een andere pubber neer. Den Haag, WORD WAKKER !!!

4 02 2008
Esma

Hij is dom geweest als ie nou op zijn 17de had toegegeven had ie minder hoge straf.
nu is hij meerderjarig en krijgt hoger straf+ het liegen nogh!!

pff..

5 02 2008
monique

Ik hoop dat er wat uit gekomen is bij die huiszoekingen…afw8 maar weer ik vind het alleen een schande dat hij nu nog vrij rond loopt en dat er aan zn verhaal nog word getwijfeld ik heb geschokt gekeken naar de uit zending en mee gehuilt met de moeder van nathalee ook ik ben moeder van 2 meidden en het zal je maar over komen…geen straf is te laag voor hem

4 09 2008
Carmen

ik denk eerlijk gezegt dat hij niet schuldig is…. ik denk wel dat tie iets met de verdwijning te maken moet hebben… maar ik denk niet dat hij er zelf bij was….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: